In ontwikkeling

We maken altijd wel iets, dat kunnen we nu eenmaal niet laten. Of het nou theatervoorstellingen zijn, of andersoortige projecten, het maakt niet uit. Als we maar bezig blijven. Op deze pagina kan je zien wat we op dit moment aan het ontwikkelen zijn.

Natuurlijke Gids

Verdwaal je mee?

Wie of wat is De Natuur eigenlijk? Hoe kijken we naar De Natuur? En moeten we, met de blik gericht op de klimaatcrisis, onze relatie met De Natuur veranderen? Om antwoord te vinden op die vragen bouwden Nina en Merlijn gewoon even een heuse wandelapp: ‘De Natuurlijke Gids’ die hen hopelijk gaat helpen om De Natuur opnieuw te ontdekken. Verdwaal je mee?

De app ‘De Natuurlijke Gids’ zal gepresenteerd worden tijdens Cultura Nova 2022.

Antifest II

Daarom noemen we ze geen Manifest, maar Antifest: ze gaan niet over het verdedigen van een bepaalde visie op het leven, maar juist over het loslaten daarvan.

In 2018 maakte PANDA de voorstelling ‘Antifest : Het Mentale Moeras’. Die ging over het verlies van identiteit, en was gebaseerd op het identiteitscrisis die de Oostelijke Mijnstreek (met name de stad Heerlen) overhield aan de sluiting van de mijnen. 

‘Antifest II : Groener Woud’ gaat over het verlies van een dierbare. Dat kan verlies zijn aan de dood, of door het vertrek van een geliefde. Relaties met geliefden maken voor een belangrijk deel uit wie jij bent, je identiteit. Wanneer je één van deze verbindingen verliest, voel je dat je iets van jezelf kwijtraakt. Dan moet je jezelf en hoe je wilt leven min of meer opnieuw (uit)vinden. Dat proces van verliezen, identiteitscrisis en heruitvinden na het verlies van een geliefde, daarover gaat Antifest II.

Op de hoogte blijven van

nieuwe projecten?

Geen zorgen, wij zullen je niet plat spammen : )